Basis Training

Een goede start is het halve werk. Als je wilt beginnen met deze wereldwijd nieuwe specialisatie, maak dan direct een goede start en kies voor deze training die jou een goed fundament en vertrouwen zal geven om mensen met eenvoudige vormen van haarverlies te behandelen.

Inhoud basis training

De eerste drie dagen wordt vooral gewerkt aan de consistentie in het plaatsen van micro-dots. Dit betreft consistentie in diepte, afstand, tempo, structuur en grootte.
Dit moet ervoor zorgen dat er een goede basis wordt gelegd voor je hand/machine automatisme.

Indien je dit automatisme beheerst kun je deze gebruiken in het oplossen van verschillende soorten eenvoudige soorten kaalheid.
Tevens besteden we aandacht aan Blending, 3D-techniek en het ontwerpen van de haarlijn en zijprofielen.

Verder wordt aandacht besteed aan je werkhouding en alle instrumenten die je nodig hebt in dit werk. Ook geef ik je alle tips & tricks en advies mbt Micro Haar Pigmentatie, Social Media, fotografie en het inrichten van je werkplek.

De vierde dag (en wellicht ook de derde dag) werken we op een echt mannelijk model waarin we al het geleerde gaan toepassen. Dit model moet jij zelf organiseren en moet gedeeltelijk kaal zijn (Norwoodscale 4 of 5). Indien het je niet lukt om een model te regelen kan ik je daarbij helpen.

De vijfde dag of 8 uur worden besteed aan het afbehandelen van het model zodat je het gehele behandel proces kunt volgen en als zodanig de hele klant beleving kunt meemaken.. Deze extra uren worden bij veel aanbieders niet gegeven.

Tevens krijg je tijdens de training de gelegenheid om verschillende handstukken te werken zodat je een handstuk kan kiezen die voor jouw het beste werkt en je de juiste keuze maakt als je een machine gaat aanschaffen.

Basis Training 1

Prijzen

Genoemde prijzen zijn inclusief alle materialen die je nodig hebt om tijdens te training in mijn praktijk mee te werken, lunch en drinken en exclusief de machine en de kosten voor verblijf en vervoer indien de prive training op jouw locatie is (afhankelijk van de afstand). Tijdens de training kun je gebruik maken van een van mijn machines indien jij die nog niet hebt. Tevens krijg je een syllabus die je kunt gebruiken als naslagwerk.

Betaling

Indien je kiest voor vier aaneengesloten lesdagen in een privé training dan moet de factuur een week voor de eerste trainingsdag zijn voldaan. Tevens kan er in twee delen worden betaald indien de eerste twee trainingsdagen en de laatste twee trainingsdagen niet aaneengesloten zijn. Ook hier geldt dat de betaling een week voor de eerste lesdag betaald moet zijn. 

Follow-up

Na 5 dagen training moet je ervaring opbouwen. De combinatie training en ervaring zorgt ervoor dat je goed wordt in je werk. Daarom volg en beoordeel ik je werk op afstand met foto’s en/of filmpjes van voor, na en tijdens de behandeling en kun je mij vragen om advies indien daar behoefte aan is.