Huisregels en voorwaarden

Om uw bezoek aan New Contour zo aangenaam mogelijk te maken, verzoeken wij u zich te houden aan onderstaande huisregels.

AFSPRAAK MAKEN
Als u een afspraak wilt maken kunt het intake formulier of herhaal behandeling formulier gebruiken of ons bellen op: 06 1042 9086. Ook voor vragen kunt u ons bereiken op hetzelfde nummer. Mochten wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, spreek dan gerust onze voicemail in en wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen. Wij werken uitsluitend op afspraak. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze huisregels en algemene voorwaarden.

BETAALMOGELIJKHEDEN
U dient het volledige bedrag bij de eerste behandeling volledig te betalen. De betaling kan zowel via een pin-betaling of een contante betaling.

TE LAAT KOMEN
Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent voor uw afspraak. Wij werken met een strakke planning en willen genoeg tijd voor elke klant nemen. Wanneer u te laat komt voor uw afspraak, moeten wij deze tijd helaas afhalen van de totale behandelingsduur. De specialist van New Contour zal bepalen of zij in de behandeltijd die nog over is nog kan behandelen. Indien er onvoldoende tijd over is zal de behandeling worden geannuleerd en worden de kosten voor de volledige behandeling berekend.

AFSPRAAK VERZETTEN OF ANNULEREN
Wilt u een afspraak verzetten of annuleren, doe dit dan tot 24 uur voor de behandeling. Tot 24 uur van te voren kunt u de behandeling zonder kosten verzetten of annuleren. Wilt u de behandeling binnen 24 uur van te voren annuleren of verzetten, zal 50% van het behandeltarief in rekening worden gebracht. Daarnaast zullen aanbiedingen, acties of cadeaubonnen niet meer geldig zijn.

CONTRA- INDICATIES
Heeft u last van één van onderstaande contra-indicaties, dan kunnen wij u helaas niet behandelen. Dit in verband met uw eigen en onze gezondheid. Twijfelt u naar aanleiding van onderstaand contra-indicaties, neem dan telefonisch contact met ons op voorafgaand aan de behandeling.

– Ernstige verkoudheid, koorts of griep
– Zwangerschap
– Koortslip
– Besmettelijke ziektes
– Huidziektes

HYGIËNE
Bij New Contour vinden wij hygiëne en veiligheid erg belangrijk. Wij verzoeken de cliënt niet te roken voorafgaand aan de behandeling of sterke parfum te dragen. Daarnaast verwachten wij dat de cliënt dat hij/zij aan de persoonlijke hygiëne denkt.

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN
Heeft u vragen of opmerkingen over één van onze behandelingen, neem dan contact op met onze specialiste. Wij vinden uw mening erg belangrijk, daarom horen wij graag wat wij kunnen verbeteren aan de behandeling. Ook voor klachten kunt u contact met op ons opnemen, door te bellen naar 06 1042 9086.