Micro Haar Pigmentatie steeds populairder

Micro Haar Pigmentatie steeds populairder

Mooi om te zien dat Micro Haar Pigmentatie (MHP) steeds meer bekendheid krijgt.
Dat heeft voor- en nadelen.

Mensen met een haarprobleem zien steeds meer dat er een extra oplossing beschikbaar is naast de reeds bekende oplossingen zoals een haartransplantatie, haarwerk, haarvezels en andere haarsystemen. Dat is geweldig!

Nadeel is de toenemende ‘wildgroei’ van mensen die snel willen profiteren in deze branche en slechts gefocust zijn op kwantiteit en geld verdienen in plaats van kwaliteit. Die zichzelf vandaag ‘specialist’ of ‘master’ in Micro Haar Pigmentatie noemen terwijl ze, bij wijze van, gisteren hun eerste certificaat hebben gehaald.
Marketing technisch klinkt dat leuk maar naar de klant is dat niet eerlijk en kan tot problemen leiden die andere specialisten weer moeten oplossen, zoals de laserspecialisten en Micro Haar Pigmentatie specialisten die wel verantwoord en professioneel bezig zijn. MHP-specialisten die zichzelf niet direct ‘Master’ noemen maar eerst veel ervaring opbouwen nadat ze meerdere trainingen hebben gevolgd. Verder leven we in een ‘instant’ maatschappij waarbij iets snel moet gebeuren. Liefst gisteren. Dat is ook de veeleisende consument, maar dat zijn ook de mensen die een Micro Haar Pigmentatie training volgen en snel daarna het werk en content van anderen gebruiken en dan op hun media communiceren dat ze ‘Master’ specialist of ‘Master’ trainer zijn.

Het kan allemaal. Je kunt jezelf noemen zoals je wilt aangezien een MHP-specialist een ‘vrij’ beroep is. Het wordt er alleen niet makkelijker op voor degene die nadenkt over een behandeling of training.

Mijn advies naar deze mensen is het volgende indien je een adres hebt gevonden:

* bekijk de website
* lees de Google reviews
* bekjk de Facebook pagina
* bekijk de Instagram pagina
* bekijk de LinkedIn pagina
* maak een afspraak voor een vrijblijvend consult
* kijk op www.scalpguru.com voor gecertificeerde specialisten in jouw land
* combineer al het bovenstaande met je gevoel

Mijn curriculum vitae in MHP:

* track record since 2017

* Awarded Finalist Rising Star Award 2018 by ScalpGuru @meetingofminds

* Finalist Best SMP Artist Europe / UK 2023 by Team Micro @meetingofminds

* Speaker USHRS Ukrainian Society of Hair Restoration Surgery 2020 / 2021

* Jury member SMP contest Worldwide Eyebrow Festival / PMU Expo Rotterdam Sept. 2022

Veel gestelde vragen over Micro Haar Pigmentatie 

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 en van 20.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Hoe kan ik betalen?

je kunt met pin of contant betalen.

Is de behandeling verzekerd?

Wij werken volgens de regels van de GGD en zijn verzekerd voor onze behandelingen.

Hebben jullie meerdere vestigingen?

Wij hebben op dit moment een vestiging in Landsmeer (dichtbij Amsterdam) en partnerships met andere specialisten op het gebied van haarverlies en Alopecia. 

Is Micro Haar Pigmentatie een tatoeage?

Het inbrengen van inkt of pigment in de huid is in theorie een tatoeage. Micro Haar Pigmentatie heeft echter een heel andere achtergrond en strekking en wordt door middel van een andere techniek aangebracht. Wij noemen het ook wel een cosmetische tatoeage.

Doet het pijn?

Micro Haar Pigmentatie doet geen pijn maar het kan soms wel een irritant gevoel zijn. Mensen die al een “gewone” tattoo hebben laten zetten, zeggen dat een gewone tatoeage veel gevoeliger is.

Wat kost een behandeling?

De prijs verschilt van persoon tot persoon omdat  het maatwerk is. Daarom kan de exacte prijs alleen bepaald worden op basis van  een vrijblijvend intake gesprek of aan de hand van zeer duidelijke foto’s.

Ik kom ook ScalpContour tegen op de site

Dat klopt. Tot 1 april 2020 heetten wij ScalpContour. Onze groei en ambitie heeft ons echter  de kans gegeven een stuk professioneler te worden; met een nieuwe naam, logo en een nieuwe website. Deze nieuwe naam is New Contour.