Welke oplossingen kan Micro Haar Pigmentatie bieden ?

Welke oplossingen kan Micro Haar Pigmentatie bieden ?

Scalp Micropigmentatie of Micro Haar Pigmentatie kan een oplossing zijn voor verschillende soorten haarproblemen. 

Het kan een oplossing zijn voor kale plekken op het hoofd of in het baardgebied. Kalende mannen zijn in de samenleving heet meest geaccepteerd maar kan een probleem zijn voor degene die het overkomt. 

Tevens ontvang ik regelmatig klanten die meer dichtheid willen in hun stoppelbaard of een stoppelbaard willen omdat ze van zichzelf geen stoppelbaard hebben.

Naast de behandeling van algemene kaalheid is het ook mogelijk om minder behaarde plekken op het hoofd te voorzien van meer dichtheid (density). Hierdoor valt de hoofdhuid ook minder op.

Een andere groep die belang kan hebben bij een behandeling zijn de mensen die een litteken hebben overgehouden aan een haartransplantatie of een ongeluk. 

Veel mannen hebben in het verleden middels een oude FUT haartransplantatie-techniek een litteken op hun achterhoofd. Een behandeling met Micro Haar Pigmentatie kan deze littekens camoufleren.

Veel gestelde vragen over Micro Haar Pigmentatie 

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 en van 20.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Hoe kan ik betalen?

je kunt met pin of contant betalen.

Is de behandeling verzekerd?

Wij werken volgens de regels van de GGD en zijn verzekerd voor onze behandelingen.

Hebben jullie meerdere vestigingen?

Wij hebben op dit moment een vestiging in Landsmeer (dichtbij Amsterdam) en partnerships met andere specialisten op het gebied van haarverlies en Alopecia. 

Is Micro Haar Pigmentatie een tatoeage?

Het inbrengen van inkt of pigment in de huid is in theorie een tatoeage. Micro Haar Pigmentatie heeft echter een heel andere achtergrond en strekking en wordt door middel van een andere techniek aangebracht. Wij noemen het ook wel een cosmetische tatoeage.

Doet het pijn?

Micro Haar Pigmentatie doet geen pijn maar het kan soms wel een irritant gevoel zijn. Mensen die al een “gewone” tattoo hebben laten zetten, zeggen dat een gewone tatoeage veel gevoeliger is.

Wat kost een behandeling?

De prijs verschilt van persoon tot persoon omdat  het maatwerk is. Daarom kan de exacte prijs alleen bepaald worden op basis van  een vrijblijvend intake gesprek of aan de hand van zeer duidelijke foto’s.

Ik kom ook ScalpContour tegen op de site

Dat klopt. Tot 1 april 2020 heetten wij ScalpContour. Onze groei en ambitie heeft ons echter  de kans gegeven een stuk professioneler te worden; met een nieuwe naam, logo en een nieuwe website. Deze nieuwe naam is New Contour.