Combinatie Haartransplantatie en Micro Haar Pigmentatie

Combinatie Haartransplantatie en Micro Haar Pigmentatie

Eerst een haartransplantatie en dan Micro Haar Pigmentatie MHP, stoppel tattoo, hoofdhuidpigmentatie, haartattoo ?

Of eerst een Micro Haar Pigmentatie MHP behandeling en dan een haartransplantatie ?

Uit ervaring weet ik dat allebei mogelijk is.

Als je ervoor kiest om eerst een haartransplantatie te doen dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

Wacht minimaal 1 jaar na de haartransplantatie voordat je begint met een Micro Haar Pigmentatie behandeling.

In dat jaar kan de hoofdhuid goed helen en je kan nog eens goed nadenken over een vervolgbehandeling met Micro Haar Pigmentatie.

Als je ervoor kiest om eerst een Micro Haar Pigmentatie (Scalp Micropigmentation) behandeling te doen dan kan dat. De naald die wordt gebruikt bij een stoppel tattoo of haartatoo gaat immers niet zo diep als de haarwortel zodat een toekomstige transplantatie altijd mogelijk is.

Toch adviseer ik om eerst een haartransplantatie te doen en dan later eventueel te kiezen voor een vervolgbehandeling met Micro Haar Pigmentatie. Dat vind ik de meest logische keuze.

Het is een logische volgorde omdat het probleem na een transplantatie vaak de haardichtheid is. En die is heel mooi te verbeteren met een Micro Haar Pigmentatie behandeling.

Regelmatig spreek ik mensen die niet tevreden zijn met de haardichtheid na een haartransplantatie. Ook niet na meerdere transplantaties.

In algemeen adviseer is om eerst goed na te denken wat je wil en waar je de behandelingen laat uitvoeren.

Vraag eerst advies aan verschillende specialisten en maak dan een keuze.

Veel gestelde vragen over Micro Haar Pigmentatie 

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 en van 20.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Hoe kan ik betalen?

je kunt met pin of contant betalen.

Is de behandeling verzekerd?

Wij werken volgens de regels van de GGD en zijn verzekerd voor onze behandelingen.

Hebben jullie meerdere vestigingen?

Wij hebben op dit moment een vestiging in Landsmeer (dichtbij Amsterdam) en partnerships met andere specialisten op het gebied van haarverlies en Alopecia. 

Is Micro Haar Pigmentatie een tatoeage?

Het inbrengen van inkt of pigment in de huid is in theorie een tatoeage. Micro Haar Pigmentatie heeft echter een heel andere achtergrond en strekking en wordt door middel van een andere techniek aangebracht. Wij noemen het ook wel een cosmetische tatoeage.

Doet het pijn?

Micro Haar Pigmentatie doet geen pijn maar het kan soms wel een irritant gevoel zijn. Mensen die al een “gewone” tattoo hebben laten zetten, zeggen dat een gewone tatoeage veel gevoeliger is.

Wat kost een behandeling?

De prijs verschilt van persoon tot persoon omdat  het maatwerk is. Daarom kan de exacte prijs alleen bepaald worden op basis van  een vrijblijvend intake gesprek of aan de hand van zeer duidelijke foto’s.

Ik kom ook ScalpContour tegen op de site

Dat klopt. Tot 1 april 2020 heetten wij ScalpContour. Onze groei en ambitie heeft ons echter  de kans gegeven een stuk professioneler te worden; met een nieuwe naam, logo en een nieuwe website. Deze nieuwe naam is New Contour.