Micro Haar Pigmentatie; wat kost het…?

Micro Haar Pigmentatie; wat kost het…?

Micro Haar Pigmentatie MHP of Scalp Micropigmentatie SMP wordt ook wel hairtattoo genoemd en is een oplossing voor mannen en vrouwen met overmatig haarverlies, kaalheid, verschillende soorten Alopecia of littekens veroorzaakt door een ongeluk of haartransplantatie.

Een MHP behandeling is maatwerk. Dat betekend dat de exacte prijs wordt bepaald op basis van een vrijblijvend intake gesprek in onze praktijk of zeer duidelijke foto’s van de voorkant, zijkanten, bovenkant en achterkant van het hoofd.

De ene persoon is kaler dan de ander of heeft bijvoorbeeld een combinatie van kaalheid en littekens. 

Verder is er nog een verschil in het behandelen van kaalheid en het verbeteren van de haardichtheid (density), problemen die ik regelmatig zie bij mensen die in het verleden een haartransplantatie hebben laten doen.

Veel gestelde vragen over Micro Haar Pigmentatie 

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 en van 20.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Hoe kan ik betalen?

je kunt met pin of contant betalen.

Is de behandeling verzekerd?

Wij werken volgens de regels van de GGD en zijn verzekerd voor onze behandelingen.

Hebben jullie meerdere vestigingen?

Wij hebben op dit moment een vestiging in Landsmeer (dichtbij Amsterdam) en partnerships met andere specialisten op het gebied van haarverlies en Alopecia. 

Is Micro Haar Pigmentatie een tatoeage?

Het inbrengen van inkt of pigment in de huid is in theorie een tatoeage. Micro Haar Pigmentatie heeft echter een heel andere achtergrond en strekking en wordt door middel van een andere techniek aangebracht. Wij noemen het ook wel een cosmetische tatoeage.

Doet het pijn?

Micro Haar Pigmentatie doet geen pijn maar het kan soms wel een irritant gevoel zijn. Mensen die al een “gewone” tattoo hebben laten zetten, zeggen dat een gewone tatoeage veel gevoeliger is.

Wat kost een behandeling?

De prijs verschilt van persoon tot persoon omdat  het maatwerk is. Daarom kan de exacte prijs alleen bepaald worden op basis van  een vrijblijvend intake gesprek of aan de hand van zeer duidelijke foto’s.

Ik kom ook ScalpContour tegen op de site

Dat klopt. Tot 1 april 2020 heetten wij ScalpContour. Onze groei en ambitie heeft ons echter  de kans gegeven een stuk professioneler te worden; met een nieuwe naam, logo en een nieuwe website. Deze nieuwe naam is New Contour.