Waar laat je een Micro Haar Pigmentatie behandeling doen

Waar laat je een Micro Haar Pigmentatie behandeling doen

Micro Haar Pigmentatie MHP, haartatoo of Scalp Micropigmentatie SMP is een wereldwijd relatief onbekende behandeling.

Deze behandeling kan een oplossing bieden aan mannen en vrouwen die last hebben van kaalheid, overmatig haarverlies of een vorm van Alopecia.

Tevens kunnen littekens van een haartransplantatie of ongeluk worden gecamoufleerd.

Omdat Micro Haar Pigmentatie zo onbekend is is het erg van belang dat je je goed orienteerd.

Zoek op het internet en naar websites. Check de reviews en vraag om een vrijblijvend intake gesprek. Vraag tevens om een portfolio van het werk van de specialist. 

Als specialisten bijvoorbeeld aangeven dat ze 3 jaar ervaring hebben dan zegt dat nog niets. Het gaat om het aantal behandelingen. Als iemand 4 behandelingen per jaar heeft gedaan kun je ervan uitgaan dat deze persoon niet voldoende ervaring heeft om een perfect resultaat te realiseren.

Let er tevens op of de specialist een GGD vergunning heeft, verzekerd is en of hij bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven. Indien iemand niet staat ingeschreven bij de KvK kun je ervan uitgaan dat je niet te maken hebt met een professional. 

Laat je dus goed informeren voordat je een specialist kiest. 

Ik zie helaas regelmatig mensen die bij een specialist zijn geweest die deze techniek niet beheerst en dan moet ik ze soms doorverwijzen voor laserbehandeling.

Veel gestelde vragen over Micro Haar Pigmentatie 

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 en van 20.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Hoe kan ik betalen?

je kunt met pin of contant betalen.

Is de behandeling verzekerd?

Wij werken volgens de regels van de GGD en zijn verzekerd voor onze behandelingen.

Hebben jullie meerdere vestigingen?

Wij hebben op dit moment een vestiging in Landsmeer (dichtbij Amsterdam) en partnerships met andere specialisten op het gebied van haarverlies en Alopecia. 

Is Micro Haar Pigmentatie een tatoeage?

Het inbrengen van inkt of pigment in de huid is in theorie een tatoeage. Micro Haar Pigmentatie heeft echter een heel andere achtergrond en strekking en wordt door middel van een andere techniek aangebracht. Wij noemen het ook wel een cosmetische tatoeage.

Doet het pijn?

Micro Haar Pigmentatie doet geen pijn maar het kan soms wel een irritant gevoel zijn. Mensen die al een “gewone” tattoo hebben laten zetten, zeggen dat een gewone tatoeage veel gevoeliger is.

Wat kost een behandeling?

De prijs verschilt van persoon tot persoon omdat  het maatwerk is. Daarom kan de exacte prijs alleen bepaald worden op basis van  een vrijblijvend intake gesprek of aan de hand van zeer duidelijke foto’s.

Ik kom ook ScalpContour tegen op de site

Dat klopt. Tot 1 april 2020 heetten wij ScalpContour. Onze groei en ambitie heeft ons echter  de kans gegeven een stuk professioneler te worden; met een nieuwe naam, logo en een nieuwe website. Deze nieuwe naam is New Contour.