Micro Haarpigmentatie……kan dat met iedere haar- en huidskleur ?

aug 17, 2021

Micro Haarpigmentatie MHP of haartatoo is een cosmetische vorm van pigmentatie en kan een oplossing zijn voor mannen en vrouwen met overmatig haarverlies, kaalheid, verschillende vormen van Alopecia en littekens veroorzaakt door een haartransplantatie of ongeluk. 

Micro Haarpigmentatie kan een oplossing zijn voor mensen met licht of donker blond haar, rood haar, bruin of zwart haar en alle kleuren die daar nog tussenin zitten. Het kan tevens bij mensen die al voor een groot deel grijs zijn. In dat geval zal het eindresultaat van de behandeling ervoor zorgen dat je er jonger en vlotter uitziet. 

Tevens kan deze behandeling bij bijna alle huidskleuren worden toegepast. Er is echter een uitzondering. Als de huidskleur te donker is (zwart) is het niet mogelijk om een perfect resultaat te behalen. In dat geval adviseer ik deze behandeling niet te laten doen. 

Veel gestelde vragen over Micro Haarpigmentatie 

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 en van 20.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Hoe kan ik betalen?

je kunt met pin of contant betalen.

Is de behandeling verzekerd?

Wij werken volgens de regels van de GGD en zijn verzekerd voor onze behandelingen.

Hebben jullie meerdere vestigingen?

Wij hebben op dit moment een vestiging in Landsmeer (dichtbij Amsterdam) en partnerships met andere specialisten op het gebied van haarverlies en Alopecia. 

Is Micro Haarpigmentatie een tatoeage?

Het inbrengen van inkt of pigment in de huid is in theorie een tatoeage. Micro Haarpigmentatie heeft echter een heel andere achtergrond en strekking en wordt door middel van een andere techniek aangebracht. Wij noemen het ook wel een cosmetische tatoeage.

Doet het pijn?

Micro Haarpigmentatie doet geen pijn maar het kan soms wel een irritant gevoel zijn. Mensen die al een “gewone” tattoo hebben laten zetten, zeggen dat een gewone tatoeage veel gevoeliger is.

Wat kost een behandeling?

De prijs verschilt van persoon tot persoon omdat  het maatwerk is. Daarom kan de exacte prijs alleen bepaald worden op basis van  een vrijblijvend intake gesprek of aan de hand van zeer duidelijke foto’s.

Ik kom ook ScalpContour tegen op de site

Dat klopt. Tot 1 april 2020 heetten wij ScalpContour. Onze groei en ambitie heeft ons echter  de kans gegeven een stuk professioneler te worden; met een nieuwe naam, logo en een nieuwe website. Deze nieuwe naam is New Contour.