Ik ben blij met m’n kaalheid

aug 7, 2021

‘………ik ben blij met m’n kaalheid’ of ‘ik heb er geen probleem mee….’

Die opmerking hoor ik wel eens….

Dat komt voor; dat mensen er geen probleem mee hebben of dat ze er zelfs blij mee zijn…

Ik zie in mijn praktijk elke dag echter alleen maar mannen en vrouwen die daar helemaal niet blij mee zijn……in tegendeel…..ze worden er heel verdrietig van. Soms zelfs zo verdrietig dat ze elke dag de hele dag een cap, hoed of hoody dragen. Dat ze zichzelf beperkt voelen in hun doen en laten.

Er zijn mannen die een probleem hebben met het ‘kaal zijn’ waarvan de partner niet eens weet dat hij of zij er een probleem mee heeft.

Dus dit probleem gaat erg diep….en is kennelijk nog niet overal makkelijk bespreekbaar.

Meer dan de helft van de mannen en vrouwen in en buiten Nederland is in meer of mindere mate kaal en een groot deel daarvan heeft daar een probleem mee.

En dat is het mooie van mijn werk. Deze mensen kan ik een oplossing bieden door middel van een behandeling met 

Micro Haarpigmentatie, afgekort met MHP.

Veel gestelde vragen over Micro Haarpigmentatie 

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 en van 20.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Hoe kan ik betalen?

je kunt met pin of contant betalen.

Is de behandeling verzekerd?

Wij werken volgens de regels van de GGD en zijn verzekerd voor onze behandelingen.

Hebben jullie meerdere vestigingen?

Wij hebben op dit moment een vestiging in Landsmeer (dichtbij Amsterdam) en partnerships met andere specialisten op het gebied van haarverlies en Alopecia. 

Is Micro Haarpigmentatie een tatoeage?

Het inbrengen van inkt of pigment in de huid is in theorie een tatoeage. Micro Haarpigmentatie heeft echter een heel andere achtergrond en strekking en wordt door middel van een andere techniek aangebracht. Wij noemen het ook wel een cosmetische tatoeage.

Doet het pijn?

Micro Haarpigmentatie doet geen pijn maar het kan soms wel een irritant gevoel zijn. Mensen die al een “gewone” tattoo hebben laten zetten, zeggen dat een gewone tatoeage veel gevoeliger is.

Wat kost een behandeling?

De prijs verschilt van persoon tot persoon omdat  het maatwerk is. Daarom kan de exacte prijs alleen bepaald worden op basis van  een vrijblijvend intake gesprek of aan de hand van zeer duidelijke foto’s.

Ik kom ook ScalpContour tegen op de site

Dat klopt. Tot 1 april 2020 heetten wij ScalpContour. Onze groei en ambitie heeft ons echter  de kans gegeven een stuk professioneler te worden; met een nieuwe naam, logo en een nieuwe website. Deze nieuwe naam is New Contour.